Top

Despre noi

Activitatile de baza ale echipei au pornit de la furnizarea,
distributia si implementarea solutiilor de bussines personalizate in materie de dezvoltare software.

De ce Lan Team Solutions?

---> avem o mare experienta in domeniu cu rezultate concrete
---> oferim solutii complete
---> oferim mentenanta produselor noastre

Tehnologiile folosite de noi

---> PHP - SYMFONY FRAMEWORK, LARAVEL FRAMEWORK, ZEND FRAMEWORK
---> JAVASCRIPT, ANGULARJS, D3.JS, VUEJS, REACT.JS, NODE.JS
---> HTML5, CSS3, SASS, LESS, SCSS, BOOTSTRAP,
---> MYSQL, Postgres, MongoDB

Servicii oferite

---> dezvoltare platforme B2B-B2C
---> dezvoltare site-uri de prezentare
---> dezvoltare magazine online
---> web development
---> mentenanta şi intretinere site-uri
---> consultanta in domeniu web
---> management de proiect
---> dezvoltare de software şi aplicatii web
---> implementare de solutii web integrate
---> implementare design personalizat
---> implementare de frontend şi backend
---> implementare de forumuri de discutii
---> integrare retele de socializare
---> integrare metode de plata
---> integrare şi dezvoltare sisteme de e-commerce
---> integrare şi dezvoltare sisteme de e-learning
---> CMS personalizate pentru administrarea facila a continutului

Despre noi

Echipa noastra, este specializata pe oferirea de servicii de web development personalizat. Noi am inteles ca astazi un site trebuie sa ajute si sa sustina afacerea pe care o promoveaza deci el poate fi asemanat cu o vitrina a afacerii, cu o carte de vizita si care urmareste niste obiective clare si distinct analizate impreuna cu clientul. In acest sens dorim sa va prezentam activitatile si oportunitatile de afaceri pe care, credem noi, le putem initia cu dumneavoastra, in scopul unor colaborari.

Mai precis, activitatile de baza ale echipei au pornit de la furnizarea, distributia si implementarea solutiilor de bussines personalizate in materie de dezvoltare software.

Know-how-ul echipei se bazeaza pe o experienta de peste 25 ani in domeniul programarii si 17 ani in domeniul web developmentului.

Aceasta experienta are ca baza proiecte pe piata internationala folosind tehnologiile open-source (PHP, MySQL, XHTML, CSS, Java Script) si FRAMEWORK-uri Symfony si Laravel asociate acestora.

Proiectate si dezvoltate pentru mediul concurential din domeniul programarii produsele si serviciile oferite de noi au reusit sa se impuna pe anumite segmente ale pietei, aducand in portofoliul clientilor nume ca: NOKIA, AROBS, NAMEZOOK(SUA), THE ALLEN GROUP (USA), IONLINE (OLANDA) REVSQUARE (FRANTA), AROUND25 (ROMANIA), LOCALIZER METHOD (SUA), DAVINISE (SUA), MIGNON-MEDIA (USA), EDEETION (CANADA), DIGIPOINT (NORVEGIA), BRIO(ROMANIA), SANTOMAR(ROMANIA), MODUSCREATE(SUA) s.a.m.d.

Va mentionam ca acesti beneficiari au intrat in portofoliul firmei ca urmare a relatiilor pe care echipa de conducere le-a promovat in timp si a unei strategii de marketing orientate catre relatii pe termen lung.

Despre toate produsele si serviciile pe care vi le putem oferii aflati detalii pe situl nostru la adresa: LAN Team Solutions .

Our Office

Diverse

Web developmentul este cea mai moderna parghie care sprijina dezvoltarea oricarei firme in spatiul virtual. Astazi se considera ca o afacere care nu este prezenta pe Internet NU EXISTA!
LAN Team Solutions este o echipa de profesionişti care dezvolta aplicatii web dinamice şi care sa raspunda oricarei cereri care vine din partea clientului. Designurile implementate de noi sunt originale şi au un impact deosebit atunci cand site-ul este accesat.
Profesionalismul echipei noastre este dovedit de stabilitatea aplicatiilor dezvoltate datorata codului curat implementat şi indelung testat. Alegerea unui design adecvat profilului afacerii dumneavoastra, implementarea lui folosind cele mai noi tehnologii in domeniu, adaptabilitatea crescuta care face ca site-ul dumneavoastra sa poata fi vizualizat de pe orice dimensiune de ecran (de la computer pana la telefon) vor aduce cu siguranta un plus de vizibilitate companiei dumneavoastra şi deci un avantaj competitiv al afacerii dumneavoastra.
In acest sens echipa noastra tehnica poate dezvolta aplicatia dumneavoastra exact aşa cum va doriti şi mai mult de atat, profesionalismul şi suportul continuu oferit de catre noi va poate ajuta sa va definiti intocmai complexitatea necesara pentru a maximiza rezultatele obtinute prin prezenta afacerii dumneavoastra in mediul on-line.