Top

Consultanta

De ce este nevoie de consultantă in domeniu?
La un moment dat, considerati că firma / afacerea dumneavoastra ar avea nevoie de o expunere mai mare? In acest sens aveti nevoie sa fiti prezent pe Internet.

Generalitati

Consultanta

Astazi, prezenta online şi non-stop a afacerii dumneavoastra este o cerinta actuala, moderna şi indispensabila pentru o afacere a secolului al XXI-lea.

Pentru a lua cea mai buna decizie pentru proiectul dumneavoastra, uneori este nevoie de o persoana sau o firma care are experienta suplimentara in domeniu si care va poate ajuta in acest sens pentru luarea unei decizii corecte. Noi va putem ajuta exact in zonele care necesita o atentie speciala.

Cel mai important pas in procesul de derulare a unui proiect este acela de a face o analiza profunda si responsabila a cerintelor dumneavoastra. Apoi aceste cerinte pot fi concluzionate intr-o documentatie care sa contina toate elementele concrete necesare dezvoltarii proiectului dumneavoastra.

Daca pe parcursul dezvoltarii aplicatiei dumneavoastra anumite parti trebuie modificate tot noi suntem cei care facem aceste modificari.

Planificarea traseului "de viitor" al proiectului, extinderea si mentenanta sa sunt de asemenea gandite si puse in practica de catre noi.

Oferim expertiza in:

---> PHP - SYMFONY FRAMEWORK, LARAVEL FRAMEWORK, ZEND FRAMEWORK
---> JAVASCRIPT, ANGULARJS, D3.JS, VUEJS, REACT.JS, NODE.JS
---> HTML5, CSS3, SASS, LESS, SCSS, BOOTSTRAP,
---> MYSQL, Postgres, MongoDB

Our Office