Top

Intrebari frecvente

Cum ajunge afacerea ta online?
Vrei un site web pentru afacerea ta?

De ce ai face o aplicatie personalizata?

Web developmentul este cea mai moderna parghie care sprijina dezvoltarea oricarei firme in spatiul virtual. Astazi se considera ca o afacere care nu este prezenta pe Internet NU EXISTA!

La un moment dat, considerati ca firma / afacerea dumneavoastra ar avea nevoie de o expunere mai mare. In acest sens aveti nevoie sa fiti prezent on-line.

In zilele noastre crearea unei imagini virtuale a unei afaceri este aproape indispensabila. Prezenta online si non-stop a afacerii dumneavoastra este o cerinta actuala, moderna si indispensabila pentru o afacere a secolului al XXI-lea.

Un site web poate crea o personalitate aparte a afacerii dumneavoastra. El poate aduce o contributie importanta imaginii firmei. Clientii pot accesa informatiile referitoare la oferta dumneavoastra de produse si servicii 24 de ore pe zi din orice colt al lumii. Afacerea poate fi descrisa in mai multe limbi (internationalizare). Plata produselor oferite de dumneavoastra se poate face non-stop de oriunde prin metode integrate de plata sigure si exacte.

Daca incercati sa faceti o popularizare a afacerii dumneavoastra prin formele obisnuite de publicitate: radio, tv, ziare veti avea costuri suplimentare insemnate, numar limitat de aparitii, de secunde ale spotului publicitar, numar mic de imagini etc. un site elimina toate aceste disfunctionalitati.

Printr-o pagina web bine creata serviciile afacerea dumneavoastra are numai de castigat. Clientii pot comanda de pe telefonul mobil, de la birou sau de pe plaja. Viteza cu care se pot achizitiona astazi produsele dintr-un magazin virtual este o realitate incontestabila.

Pentru toate acestea afacerea dumneavoastra are nevoie de un site bine realizat si orientat exact pe cerintele afacerii.

Ce este o aplicatie web custom?

Fiecare firma dezvolta o anumita activitate. O aplicatie web care sa sprijine aceasta activitate trebuie sa fie exact ceea ce trebuie pentru a maximiza rezultatele obtinute prin prezenta afacerii dumneavoastra in mediul on-line.

O aplicatie web personalizata si prezenta on-line poate
-->> realiza o crestere vizibila a eficientei afacerii dumneavoastra,
-->> sa va aduca clienti noi si sa realizeze un management net superior pentru toti clientii companiei dumneavoastra,
-->> realiza un management sporit al documentelor interne ale firmei,
-->> realiza de asemenea managementul serviciilor oferite de firma dumneavoastra,
-->> asigura un control marit al activitatii,
-->> reduce considerabil erorile umane care apar pe parcursul desfasurarii intregii activitati.

De asemenea, daca ai un produs nou creat de tine trebuie sa il lansezi si sa il promovezi on-line. Esti gata sa faci acest pas? Este momentul tau, unic poate in viata!!! Trebuie sa faci acest lucru inteligent si rentabil, sa incerci sa reduci numarul de greseli pe care le faci orice antreprenor la inceput de drum. Lansezi sau publici o singura data iar tu si urmasii tai va veti bucura de acest produs mult timp de acum inainte. Chiar si contul tau bancar… Oportunitatile de afaceri sunt ca autobuzele … intotdeauna vin una cate una!

Exista multe instrumente, sfaturi si idei care ti-ar putea folosi pentru a avea o lansare plina de succes, pentru ca intrarea ta in lumea afacerilor sa fie un real succes. Prezenta on-line te poate ajuta enorm de mult in acest sens!

Bazeaza-te pe cuvintele lui Niccolo Machiavelli: “ Secretul succesului consta in a vrea sa castigi si a sti sa pierzi!”

Contacteaza-ne si iti oferim consultanta si toata expertiza noastra de peste 25 de ani in domeniul dezvoltarii aplicatiilor web personalizate pentru ca afacerea ta sa exceleze pe piata de la inceput!

Cu ce te putem ajuta noi?

Expertiza noastra in domeniul dezvoltarii aplicatiilor web personalizate este de peste 25 de ani. Folosim cele mai performante tehnologii in dezvoltarea aplicatiei tale. Fiecare versiune a produsului tau pe care doresti sa o lansezi se poate bucura de propria ei imagine on-line. Prezentarea grafica se face intr-un mod profesional si modern cu costuri minime.

Functionalitatile de baza precum si cele custom pot fi ajustate exact in interesul afacerii sau produsului tau.

Modul in care este livrata catre tine si echipa ta informatia de care ai nevoie in permanenta folosind aplicatia este un mod profesional, modern si eficient.

Adaugarea de informatii in aplicatie de catre tine sau profesionistii echipei tale se poate face usor si eficient de asemenea.

Impreuna cu noi poti planifica din timp lansarea viitoarelor produse ale firmei tale astfel incat momentul lansarii sa fie un succes atat ca buget cat si ca prezenta a produsului pe piata de profil.

Vrei o aplicatie pentru firma ta? Care sunt pasii care trebuie urmati?

Exista cel ptin doua variante simple:
-->> ne contatati pe noi si va asiguram consultanta si suportul de care aveti nevoie, SAU
** alegeti numele domeniului si il rezervati;
** realizati site propriu-zis: design si implementare;
** asigurati gazduirea site-ului web;
** asigurati intretinerea site-ului web;
** asigurati promovarea site-ului web

Un lucru pe care pre putini il analizeaza si il calculeaza este efortul financiar, deloc neglijabil uneori, pe care o aplicatie web il poate face si dupa ce el a fost lansat.
In cele mai multe cazuri aceste cheltuieli se aduna lunar fara a aduce beneficiile scontate.
Atunci se pune intrebarea fireasca: unde este problema? Aplicatia nu a fost gandita si executata corespunzator sau informatia care o aduce in fata clientior afacerii tale nu este corespunzator valorificata.

Trebuie avute de la inceput in vedere aceste probleme si daca dorinta initiala este numai de a avea o pagina web, atunci trebuie ca atentia sa fie indreptata catre solutiile ieftine sau chiar catre cele gratuite si aici ma refer la retelele de socializare, site-urile care asigura anunturi gratuite, blogurile gratuite,

Daca ati incercat deja acesti pasi si fie nu v-ati priceput sa le utilizati, fie nu v-au adus beneficiile cautate atunci cred ca cel mai bine este sa ne contactati si precis nu veti regreta.