Top

Mentenanta

Mentinerea in stare de functionare permanenta a prezentei afacerii tale in mediul online

Generalitati

Mentenanta

Lan Team Solutions prin experienta dobandita in timp, a ajuns la un inalt grad de expertiza ceea ce ne permite sa va prezentam o solutie simpla, eleganta, rentabila, flexibila si robusta care sa satisfaca cerintele dumneavoastra.

Desigur, avem experienta necesara pentru a va oferi o solutie. Dar este foarte probabil ca dumneavoastra sa aveti deja o solutie. Asa cum este la fel de probabil ca acea solutie sa fi fost foarte potrivita acum cativa ani pentru afacerea tanara cu care ati pornit la drum. Insa trebuie sa recunoasteti: intre timp afacerea dumneavoastra a crescut si a devenit un succes. Solutia pe care o aveti satisfacea o alta realitate. Mediul on-line s-a schimbat mult. Totusi aveti suficiente motive de a nu renunta la suportul asigurat de aplicatia dumneavoastra atat de mult timp. insa simtiti nevoia unei schimbari. Trebuie sa va adaptati!

Daca sunteti convins ca este in interesul afacerii dumneavoastra trebuie sa va actualizati aplicatiile utilizate, noi putem fi partenerii dumneavoastra oferindu-va suport si expertiza pentru realizarea tuturor modificarilor necesare pentru ca aplicatiile dumneavoastra sa va asigure in continuare suportul de care aveti nevoie pentru succesul afacerii mature pe care o dezvoltati in continuare.

Este insa la fel de posibil ca nevoile dumneavoastra sa fie legate doar de actualizarea imaginii afacerii dumneavoastra in mediul on-line.
in acest sens noi venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra cu servicii care sa ajute cresterea traficului pe site prin modificarea aspectului paginilor pentru ca aplicatia sa poata fi vizualizata de pe orice tip de monitor (responsive design), stergerea unor pagini din site care nu mai aduc informatii actuale, adaugarea de noi pagini sau editarea continutului unor pagini existente, adaugarea unor instrumente menite sa va ajute in monitorizarea activitatii de pe site, simplificarea unor parti ale sitului care in vechea implementare au fost complicate fara rost, rescrierea intregului site folosind tehnologii de ultima generatie.

Reproiectarea si rescrierea unui site in ziua de astazi este o practica foarte des intalnita. Tehnologiile s-au modificat intr-o viteza foarte mare in ultimii ani, designurile au primit noi si noi tendinte, Internetul poate fi accesat atat de pe telefonul mobil cat si de pe tableta, laptop sau PC iar afacerile au un dinamism iesit din comun. Astfel vechile site-uri sunt depasite si daca nu sunt actualizate ele pot face mai mult rau decat bine afacerii promovate de ele.

Modificarile se pot face in doua moduri: fie prin rescrierea integrala a sitului, fie prin adaugarea si modificarea de noi informatii si detalii vechiului site. Oricare dintre solutiile alese pot fi analizate de catre echipa noastra si dupa o atenta evaluare se va discuta cu dumneavoastra stabilindu-se cu exactitate noile dumneavoastra expectante precum si obiectivele care doriti sa fie atinse odata cu lansarea pe piata a site-ului modernizat.
Functionalitatea este atent urmarita si in procesul de rescriere se pastreaza numai acea functionalitate care este din punct de vedere tehnic scrisa dupa toate standardele cerute de browserele actuale. Restul proceselor sunt atent reproiectate de catre echipa noastra de developeri avandu-se tot timpul in atentie obiectivele cerute de dumneavoastra.

Our Office