Top

Tehnologii

Software Development
PHP Development - o lume care te ajuta sa dezvolti lucruri uimitoare
Solutii simple si foarte eficiente

Dezvoltare web moderna

PHP

PHP este unul dintre cele mai populare si cunoscute limbaje de scripting dedicat dezvoltarii aplicatiilor web profesionale.

Datorita flexibilitatii, accesibilitatii si transparentei acestui limbaj, Lan Team Solutions ofera clientilor sai servicii web de inalta clasa bazandu-se pe frameworkuri moderne de PHP:

1) LARAVEL - programare flexibila adaptata atat proiectelor mici cat si celor mari. Ofera o buna scalabilitate si de aceea in portofoliul nostru este una dintre cele mai sigure si solicitate oferte pentru un produs informatic sigur si modern.

2) Symfony - unul dintre cele mai populare frameworkuri PHP moderne deoarece este flexibil, are componente reutilizabile, beneficiaza de instrumente puternice predefinite. Se preteaza pentru dezvoltarea unor aplicatii web complexe cu acces la baza de date, menagement de sesiuni etc.

Procesul de programare intr-un framework PHP consta in:

---> Consultanta in crearea strategiei de dezvoltare a produsului - echipa va sta la dispozitie cu informatii profesionale care sa va ajute in acest proces
---> Procesul de programare si creare efectiva a produsului - realizam planificarea, proiectarea bazelor de date si realizam un cod de calitate dupa cele mai noi strategii in domeniu
---> Suport si mentenanta in exploatarea produsului - in timpul dezvoltarii procesului, tinem continuu legatura cu tine, procesul de dezvoltare este complet transparent, iti oferim update-uri periodice si numeroase demo-uri pentru a stii exact stadiul dezvoltarii si pentru a modifica pe parcurs functionalitatea astfel incat sa existe o diminuare evidenta a stresului care apare la momentul exploatarii produsului final

Fiecare produs este insotit in final de o documentatie care iti poate folosi atat la exploatarea efectiva a produsului cat si la o eventuala dezvoltare ulterioara a acestuia.

Ai nevoie de un astfel de produs informatic? Contacteaza-ne!

Our Office